Derneğimiz İSAHED'in Olağan Genel Kurul Daveti

Sayın İsahed Üyeleri Derneğimiz yönetim kurulunun olağan genel kurul toplantısı 15.12.2018 tarihinde saat 12:00 da Restaurant (Atatürk Caddesi No : 15 Doğuşkent Maltepe / İSTANBUL) adresinde aşağıda belirtilen gündemle yapılacaktır.Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantı 22/12/2018 tarihinde aynı gündemle, aynı yer ve saatte yapılacaktır. Derneğimiz olağan genel kurul toplantısına katılmanız hususunda gereğini rica ederim.

1) Açılış
2) Başkanlık divanının teşekkülü.
3) Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.
4) Bilânço, gelir ve gider hesaplarının müzakeresi.(Sayman tarafından)
5) Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporlarının okunması, müzakeresi ve yönetim kurulu ile denetim kurulunun ibrası.
6) Dernek Yönetim Kurulu, Dernek Denetleme Kurulu ve Dernek Disiplin Kurulu’ nu temsil edecek asil ve yedek üyelerinin seçimi.
7) Derneğin Aile Sağlığı Elemanları Federasyonunda ayrılmasının oylanması
8) Derneğimizi Aile Sağlığı Elemanları Federasyonunda temsil edecek delegelerin seçiminin yapılması
9) Yeni Yönetim Kurulu Başkanının Konuşması
10) Tüzük Madde 12/1 in (Üyelik aidatları) üzerine değişiklik yapılmasının müzakeresi ve değişikliklerin oylanması